Zloženie: gin
Etsu Double Orange Gin sa destiluje v liehovare Akita v japonskej prefektúre Akita na ostrove Honšú. Prefektúra Akita sa nachádza na pobreží Japonského mora a rozprestiera sa na východ k pohoriu Óu, najdlhšiemu pohoriu Japonska. Práve z týchto hôr čerpá Etsu Double Yuzu svoje svieže a svetlé chute.
Etsu Yuzu Gin sa maceruje sedem dní s použitím tradičných rastlín, ako je japonské yuzu, borievky, koreň sladkého drievka, angelika, koriander a matcha. Po macerácii sa destiluje iba gin bez rastlinných látok, vďaka čomu sa oleje rozvinú.
Až po destilácii sa pridáva čerstvá voda z hôr, ktorá dáva ginu sviežu chuť. Etsu Double Yuzu Gin je svieži s citrusovými tónmi a využíva prírodné ingrediencie, ktoré dodávajú ginu jedinečný a ľahký záver.