Zloženie: gin
Etsu Double Orange Gin sa destiluje v liehovare Akita v japonskej prefektúre Akita na ostrove Honšú. Prefektúra Akita sa nachádza na pobreží Japonského mora a rozprestiera sa na východ k pohoriu Óu, najdlhšiemu pohoriu Japonska. Práve z týchto hôr má Etsu Double Orange svoje svieže a ľahké arómy.
Etsu Double Orange Gin sa spracovával sedem dní s použitím tradičných rastlinných látok, ako je kôra z japonského horkého pomaranča, bobule borievky, koreň sladkého drievka, koreň angeliky a koriander. Po spracovaní sa destiluje iba gin bez rastlinných látok, čo umožňuje vylúhovanie olejov. Až po procese destilácie sa pridá čerstvá voda z horského zdroja, ktorá dáva tomuto ginu sviežu chuť.
Etsu Double Orange Gin je svieži a ovocný, s prírodnými ingredienciami, čo dáva tomuto ginu jedinečný a ľahký záver.