Gran Torino vermút je vynikajúce aromatické víno, ktoré sa aj dnes vyrába v tej istej destilérii podľa rovnakého receptu, ktorý vymyslel jeho zakladateľ, Riccardo Ferrero.
Riccardo Ferrero v roku 1861 zručne zmiešal tajnú zmes ingrediencií – vrátane cukru, korenia, bylín, alkoholu a horských rastlín – aby vytvoril víno najvyššej kvality. To je dôvod, prečo má aróma Gran Torino vermútu svoj jedinečný, prírodný a nezameniteľný charakter. Aj dnes, po viac ako storočí, je recept na jeho tri varianty Gran Torino vermútu striktne utajovaný.
Ideálny a nevyhnutný príspevok do mnohých perlivých a osviežujúcich nápojov, ktoré si môžete vychutnať počas „aperitívového“ času v rušných kaviarňach a baroch v Taliansku. Tradične zmiešaný so sódou, tonikom alebo proseccom pred večerou, sa stal ikonickým produktom, ktorý si môžete vychutnať aj doma počas celého dňa. S nízkym obsahom alkoholu, príjemne citrusový a jemne horký, je ľahkým aperitívom, ktorého chute a arómy pochádzajú zo sladkých a horkých pomarančov, bylinných tónov a náznaku vanilky.