Destilát z broskyne je menej známy, ale o to viac zaujímavý. Je mierne nasladlý a jadierka mu dodávajú zvláštnu, horkastú príchuť s náznakom marcipánu. Odporúčame podávať k pečenému mäsu, ovocným omáčkam a sladkým dezertom.
Odporúčame konzumovať vychladené na teplotu 16-18°C.
Ocenenia: strieborná medaila Destillata 2012
Zloženie: broskyňový destilát, odroda Fairhaven
Destilát z broskyne je menej známy, ale o to viac zaujímavý. Je mierne nasladlý a jadierka mu dodávajú zvláštnu, horkastú príchuť s náznakom marcipánu. Odporúčame podávať k pečenému mäsu, ovocným omáčkam a sladkým dezertom.
Odporúčame konzumovať vychladené na teplotu 16-18°C.
Ocenenia: strieborná medaila Destillata 2012