Zloženie: destilát z hrozna
V Peru sa „Acholado“ nazýva pisco, ktoré sa vyrába minimálne z dvoch odrôd viniča, teda zo zmesi alebo cuvée rôznych druhov hrozna, hroznového muštu alebo destilovaného pisco. BARSOL Acholado je Pisco vyrobené z hrozna Quebranta, Italia a Torontel.
Vzhľadom na rôzne odrody hrozna má Pisco Acolado zvyčajne komplexnejšiu chuť ako „Pisco Puro“, ktoré sa vyrába len z jednej odrody hrozna. Odporúčame k Pisco Sour, ak preferujete silnejšiu, komplexnejšiu chuť v porovnaní s jemnou BARSOL Quebranta. Spomedzi všetkých Pisco značky BARSOL veríme, že Acholado je najuniverzálnejšie Pisco pre nápoje: Dodáva kokteilom jemný, elegantný tón bez toho, aby dominoval alebo sa utopil v chuti.