Tento eshop používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie.

viac informácií
Súhlasím Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies

Vstupujete na stránku predávajúcu aj alkohol a cigarety, z tohoto dôvodu je potrebné potvrdiť, či ste už mali 18 rokov.


ÁNO       NIE
Kliknite pre ďalšie produkty.
Nenašli sa žiadne produkty.
Kliknite pre ďalšie produkty.
Nenašli sa žiadne produkty.
Súvisiace produkty
Žiadne položky

Hell / Ron de Jeremy XO 0,7l 40% v tube

Zloženie: destilát z cukrovej melasy, zmes exotických korení a vanilky

31,06 € 32,69 €
(44,37 € liter)
Menej než 6 ks skladom
Kód produktu:
D6683
EAN:
6430043099183
Popis

V roku 2010 Olli Hietalahti a Jouko Laune skočili do neznáma. Bez skúseností založili značku rumu. Všetko vzniklo vďaka nevinnému žartíku – ak ron je španielske slovo pre rum, pýtali sa, kto je potom najznámejší Ron na svete? Ron Jeremy! Dalo by sa povedať, že to bol odvážny krok. Alebo by sa dalo povedať, že boli úplní blázni – obaja. Keď začínali, mali dve hlavné zásady – značka môže byť veselá, ale rum musí byť vážny. Vyhľadali skvelých ľudí, ktorí im pomohli s tou vážnou časťou. A vyrobili rum Ron de Jemy.

No prvé nešťastie na seba nenechalo dlho čakať... Požiar zničil výrobné zariadenie a spálil ich sny v USA. Nastalo zemetrasenie, zrada, chyby a takmer smrť. Veľakrát boli na pokraji bankrotu. S až nezdravou dávkou beznádejného optimizmu ,,jazdili“ ako na horskej dráhe a často si búchali hlavu o stenu. Akosi vždy prežili. Značka stále rástla a v roku 2018 bola zvolená za Top Ten Trending Rum. Neskôr opäť prišla pohroma, 23. júna 2020 bol Ron Jeremy obvinený zo závažných zločinov a zatknutý. Značka založená na humore už nebola takou zábavou. Po prvotnom šoku a opäť v obavách z bankrotu sa rozhodli bojovať. Uvedomili si, že po desaťročí tvrdej práce vybudovali niečo hodnotné – úžasné produkty a skvelú sieť obchodných partnerov a kolegov. Vytvorili teda novú značku so srdcom a dušou. A tá presne odráža ich cestu – dvoch bláznov, ktorí sa potácajú od jedného trápenia k druhému. Táto cesta pokračuje rumom Hell or High Water. Pre tých, ktorí nepoznajú výraz „Come Hell or High Water“ – znamená to, že ste ochotní urobiť čokoľvek, aby ste prekonali ťažkosti a prekážky. Nikdy sa nevzdávate. Je to rum pre sebavedomých optimistov. Rum vytvorený s vytrvalosťou a odhodlaním prechádzajúc tŕnistou cestou.
 
Hell or High Water XO

Zmes obsahuje ručne vybrané rumy z Barbadosu, Trinidadu, Jamajky a Guyany, ktoré zrejú až 15 rokov v sudoch z amerického duba po bourbone. Hell or High Water XO má tmavú mahagónovú farbu so zlatými odtieňmi. Vôňa je nabitá bohatými tónmi cukrovej trstiny a mokrého duba. Jeho chuť hladko pohladí chuťové poháriky zmesou zrelého tropického ovocia, korením na pečenie, trstinového cukru a jemných tanínov. Záver je dlhý a veľmi príjemný.

Na rozdiel od mnohých konkurentov, Hell or High Water XO spĺňa nové obmedzenia EÚ týkajúce sa hladiny cukru v rume.

Detaily produktu
D6683

Tabuľka dát

Objem
0.7 l
Krajina pôvodu
Barbados, Trinidad, Jamajka a Guyana
Druh tovaru
Rum
Obsah alkoholu
40 %
Počet ks v kartóne
6
Balenie
v tube
Dovozca, alebo distribútor
K & K EXPORT - IMPORT, s.r.o., Čsl. armády 5751/1, 036 01 Martin