Zloženie: cukor, voda, prírodná kakaová aróma s inými prírodnými arómami, farbivo E 150a, kyselina: kyselina citrónová
Monin chocolate - čokoláda 1 l. História čokolády je dlhá minimálne štyri tisícky rokov. Pôvodný obyvatelia Strednej Ameriky používali kakaové bôby na prípravu horúceho, penivého, horkého nápoja zvaného čokoláda. Tento lektvar bol pre Indiánov posvätný a bol symbolom plodnosti a múdrosti. Potom čo čokoládu predstavil Krištof Kolumbus v Európe, stala sa okamžite bestsellerom. V nasledujúcich storočiach došlo k prevratnému objavu - kakao možno zmixovat s mliekom a kakaovým maslom. A v roku 1876 tak vznikla "čokoláda" ako ju poznáme dnes. Monin Chocolate môžete použiť ako hlavnú príchuť vášho drinku alebo ho použiť v kombinácii s ďalšími príchuťami.