Tento eshop používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie.

viac informácií
Súhlasím Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies

Vstupujete na stránku predávajúcu aj alkohol a cigarety, z tohoto dôvodu je potrebné potvrdiť, či ste už mali 18 rokov.


ÁNO       NIE
Kliknite pre ďalšie produkty.
Nenašli sa žiadne produkty.
Kliknite pre ďalšie produkty.
Nenašli sa žiadne produkty.
Súvisiace produkty
Žiadne položky

HYDE No.9 Single Malt Port Cask 0,7l 43%

Zloženie : whiskey, single malt

42,93 € 45,19 €
(61,33 € liter)
Menej než 6 ks skladom
Kód produktu:
H5334
EAN:
5391528960538
Popis

Trikrát destilovaná v tradičnom medenom pot stille, podľa našich veľmi striktných HYDE špecifikácií, zo 100% sladového jačmeňa, v jednej írskej pálenici. Dozrievala najprv 8 rokov v 200L vypálených ex-Bourbon dubových sudoch získaných z Kentucky, USA, predtým ako bola prečerpaná do šťavnatých 200L first fill opálených Tawny PORT dubových sudov z údolia Duoro v severnom Portugalsku na ďalších 9 mesiacov sudového finišovania.

Vypálené bourbonové sudy najprv odovzdávajú sladké vanilkové a karamelové tóny nasledované hroznovo-hrozienkovým charakterom sudov po Tawny PORT, ktoré dodávajú dlhotrvajúcej jemnej chuti korenistý záver s tónmi sušeného ovocia.

HYDE írska whiskey prezidentskej kvality, pomenovaná na počesť prvého írskeho prezidenta Douglasa Hydea. Prezident HYDE bol inšpiratívnou osobnosťou, ktorá pomohla definovať írsku národnú identitu.

Meno rodiny HYDE sa spája s írskym nápojovým biznisom po viac ako 12 generácií už od roku 1640. Od roku 1640 do 1962 vlastnila známy bar na ‘Tinker’s Cross’ na okraji Bandonu vo West Cork.

V HYDE starostlivo ručne vyberajú len tie najlepšie írske whiskey, vyrobené len tými najlepšími írskymi pálenicami, ktoré potom finišujú v starých dubových sudoch získavaných priamo z páleníc a vinárstiev po celom svete.  Nezávislé dozrievanie a finišovanie skvelej írskej whiskey pod úradným dohľadom v tzv. bonded warehouses je vysoko váženou tradíciou, ktorej začiatky sa datujú už do 19-teho storočia.

HYDE Irish Whiskey dozrieva k dokonalosti v idylickej krajine a miernom podnebí County Cork, na Divokej Atlantickej ceste na pobreží juhozápadného Írska. Teplý Golfský prúd poskytuje Corku dokonalú oceánsku mikroklímu. Never too hot – Never too cold – akurát na zrenie skvelej írskej whiskey!

HYDE prémiová írska whiskey sa fľašuje v malých dávkach limitovaných edícií a bez filtrácie za studena pre originálnejší charakter. HYDE používa špecifické úrovne vypaľovania starých dubových sudov, aby vznikla whiskey, ktorá má bohatý charakter a skutočne unikátnu chuť.

 

Detaily produktu
H5334

Tabuľka dát

Objem
0.7 l
Krajina pôvodu
Írsko
Druh tovaru
Whisky
Obsah alkoholu
43 %
Počet ks v kartóne
6
Balenie
bez obalu
Dovozca, alebo distribútor
RUDOLF JELÍNEK Slovakia, s.r.o., Kráľovská 1, 909 01 Skalica